TSE Okulum Temiz Belgelerini Kazandık

01.02.2021 182

Okulumuz hem İlkokul hem Ortaokul bölümünden "Okulum Temiz" Belgesi almaya hak kazandı ve belgeler İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sami AKYOL tarafından verildi.

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde iş birliği protokolü imzalanmıştı.

İmzalanan protokol kapsamında, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla Bakanlık Makam Onayı ile "OKULUM TEMİZ" belgelendirme programı yürürlüğe alınmış ve uygulanmaya başlanmıştır.

Okul içinde yapmış olduğumuz hijyenik çalışmalar sonunda hem İlkokul hem Ortaokul bölümünden "Okulum Temiz" Belgesi almaya hak kazandık ve belgeler 15 Aralık 2020 tarihinde Merkez Refik Arslan Öztürk Lisesi toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Sami AKYOL tarafından verildi.

01-02-2021

01-02-202101-02-2021