Acı Haber, Neslihan Öğretmenimizi Kaybettik.

24.03.2021 576

Acı Haber, Neslihan Öğretmenimizi Kaybettik.

Okulumuz sınıf öğretmeni Neslihan KARACA aramızdan ayrıldı. Okulumuza acı haber ulaştı. Neslihan öğretmenimiz 17 Mart 2021 Çarşamba günü Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi-Eğitim Fakültesi-İlköğretim Bölümü-Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olan Neslihan KARACA 04/01/2008 tarihinde Diyarbakır İli Kocaköy İlçesi Ambar İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli öğretmen olarak göreve başladı. Bilecik İli Osmaneli İlçesi Osmaneli İlköğretim Okulu'nda sözleşmeli öğretmenliğe devam ederken 2011 yılında aynı okula kadrolu öğretmen olarak atandı. 2015 yılından beri okulumuzun öğretmeni olan Neslihan KARACA öğrenciler ve veliler tarafından çok sevilen bir öğretmendi. Yakalandığı amansız bir hastalığı yenerek görevine devam ederken yine aynı hastalığın belirti göstermesi üzerine tedaviye başlandı. Yine tedavisini tamamlayarak okula dönüş gününü bekleyen meslektaşları, öğrenciler ve veliler acı haberi alınca yıkıldılar. 17/03/2021 tarihinde Hakk'ın rahmetine kavuşan Neslihan KARACA Pelitözü İlköğretim Okulu'nun karşısında görünen Pelitözü Mezarlığı'na defnedildi. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve öğrencilerine sabırlar diliyoruz.

24-03-2021